Een huis in de verkoop zetten moet in één keer goed.

ochtend
middag

Vaak wordt er bij de verkoop van een huis bezuinigd op de verkoopstyling én fotografie. Helaas moet ik ook in deze tijd nog regelmatig huilen, wanneer ik door Funda blader en totaal de ruimte van een huis niet kan beoordelen. Meubels die in de weg staan, vertrekken die te donker ogen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Potentiële kopers bladeren dit soort huizen vaak snel voorbij en voordat je het weet staat je huis máánden te koop op Funda.

Huizen hebben maar één kans voor een eerste indruk en daarom is verkoopstyling en de juiste fotografiebelangrijk bij de verkoop van een woning. Juiste verkoopstyling én fotografie verhogen niet alleen het aantal kijkers, ze dragen zelfs bij aan een hogere verkoopprijs, waardoor je de styling en fotografie dubbel en dik terugverdient!

Ik werk met de hands-on methode van House of KIKI. Dit wil zeggen dat ik een huis in maximaal twee dagen verkoopklaar maak, door zelf te gaan schuiven met meubels en te stylen met de (eventueel) benodigde accessoires. Ik werk dus NIET met een uitgetypt adviesrapport, waarbij de verkopers zelf moeten gaan schuiven en stylen, maar ik zorg eigenhandig voor een verkoopklare woning en de bijbehorende fotografie.

Benieuwd naar mijn tarieven? Klik hier

Of liever meer informatie per mail? Klik hier

Hip verkoopt je Huis!