Wie is HIP?

Mijn naam is Dolores Verhoeven, 30 jaar jong, trotse moeder van een koningskoppel en eigenaresse van HIP Verkoopstyling & Vastgoedfotografie! HIP staat voor eenvoud, less is more en niet meer poespas dan nodig is. Dit komt terug in mijn logo, website en werkwijze.

In 2018 heb ik de opleiding voor verkoopstylist bij House of KIKI (onder andere bekend van RTL4 Uitstel van Executie) gevolgd en ben ik direct na het behalen van mijn certificaat begonnen met het realiseren van HIP.

Voordat ik met deze opleiding begon, was de liefde voor het vak al geboren. Ik heb met eigen ogen gezien wat goede verkoopstyling en fotografie voor een huis kunnen doen en dat is in mijn ogen iets wat de hele wereld moet weten!

Nu stel ik mezelf even kwetsbaar op en geef ik toe dat ik zelf ook een bespaarder op de presentatie van mijn huis ben geweest met als gevolg: 6 maanden + op Funda, weinig tot geen kijkers en biedingen die de vraagprijs bij lange na niet haalden.

TOTDAT…..ik zag hoe snel kennissen die wel gebruik maakten van styling en fotografie hun huizen verkochten! Ik  heb mijn huis van Funda laten halen, heb styling toegepast, gekozen voor een professioneel fotopakket en daarna het huis opnieuw op Funda laten plaatsen.

Gevolg: Huis verkocht aan de eerste kijkers ruim 6000 euro boven de oude vraagprijs!

Dat gaf mij zoveel plezier, dat ik daar meer mee wilde gaan doen en zo is HIP geboren. Ik hoop van harte dat ik particulieren, makelaars, projectontwikkelaars en wie er dan ook maar gebruik wil maken van mijn diensten net zo blij mag maken als ik mezelf heb gemaakt!

Vragen? Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.